BITUMEN
DAKRENOVATIE

Bitumen Dakrenovatie

Een bitumen dakrenovatie uit laten voeren?
Kies altijd voor specialisten. Uw dak is een kostbaar en belangrijk onderdeel van uw woning, spring er daarom zorgvuldig mee om. Bij Dakkoning Nederland weten we dankzij onze kennis als geen ander hoe we een bitumen dakrenovatie uit moeten voeren.

Bitumen is een stevig materiaal dat op platte daken wordt toegepast. De levensduur van dit product is ontzettend lang en bij Dakkoning Nederland zijn we een groot voorstander van gedeeltelijke renovaties. Complete vervanging van een bitumen dak is zelden nodig. Door de zwakke plekken van een plat dak tijdig te vervangen, kunt u de levensduur van uw dak vele malen verlengen.

Meer weten over een bitumen dakrenovatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gratis
Dakinspectie

Wilt u de levensduur van uw plat dak optimaal houden? Laat dan periodiek een dakinspectie uitvoeren. Tijdens een dergelijke inspectie controleren we de gehele staat van uw dak, zodat zwakke plekken op tijd worden geconstateerd en verholpen. Een dakinspectie kost bij ons bovendien helemaal niets. Na het uitvoeren van de inspectie geven we u een verslag van onze bevindingen waarbij we u op de hoogte stellen van de aandachtspunten en te verwachte kosten in de toekomst. Zo weet u exact waar u aan toe bent. Een prettige gedachte.

Bitumen dak vervangen dakdekkersbedrijf

Laat het vervangen c.q. renoveren van een bitumen dak altijd over aan een professioneel dakdekkersbedrijf. Naast dat het ervaring vraagt om op hoogte te werken, is het belangrijk dat de klus zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Is uw bitumen dak al vele jaren oud en weet u niet wat de staat is? Laat dan een inspectie uitvoeren. Wanneer bitumen gaat slijten, kunnen er lekkages ontstaan en ook gaat de warmte binnenshuis verloren. Kiest u ervoor uw bitumen dak goed te onderhouden, dan bespaart u hiermee op uw stookkosten en houdt vervelende ongemakken – zoals lekkages – buiten de deur.

Meer Informatie

Zou u graag meer te weten komen over een bitumen dakrenovatie? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten, zoals het uitvoeren van zink- en loodwerk, gootreparatie, reinigen van pannendaken of het maken van een daklekkage? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.