DAKLEKKAGE

Daklekkage Verhelpen

Sprake van een lekkage op het dak?
Laat het zo spoedig mogelijk oplossen en voorkom dat de situatie compleet in het water loopt. Wanneer een kleine lekkage niet tijdig wordt gerepareerd, kan het zich tot een enorm lek ontwikkelen. Met de bijbehorende gevolgen van dien. Heeft u last van een acute lekkage en moet hier met urgentie naar gekeken worden? Bij Dakkoning Nederland kunt u ook terecht voor spoedreparaties.

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Een Daklekkage Oplossen

Het oplossen van daklekkages behoort tot onze specialiteiten. Bij Dakkoning Nederland weten we dankzij onze ervaring en up to date kennis hoe we een lekkage snel en vakkundig verhelpen. Voordat we starten met het repareren van uw dak voeren we eerst een dakinspectie uit. Met een dergelijke inspectie wordt de gehele staat van uw dak onder de loep genomen. Hierna ontvangt u van ons een verslag van de bevindingen. Na uw akkoord zullen we het dak op professionele wijze herstellen.

Daklekkage repareren?
Handel snel en voorkom (onnodige) hoge kosten.

Lek Bij de Schoorsteen

Lekkages op het dak kunnen vanwege verschillende redenen ontstaan. Verschoven dakpannen of poreus cement onder de nokvorsten zijn hier voorbeelden van. Daarnaast treffen we ook regelmatig een lek bij de schoorsteen aan. Dit komt doordat het metselwerk door een slechte conditie van het cement, zwakke plekken kan vertonen. Heeft u geen idee waar uw lekkage vandaan komt? Wij zoeken tijdens een dakinspectie zorgvuldig naar de oorzaak van het probleem.

Meer Informatie

Zou u graag meer informatie krijgen over een daklekkage verhelpen?
Of wilt u meer te weten komen over een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op.
Wij zitten klaar om u op basis van uw persoonlijke situatie te adviseren.