DAKPANNEN

RENOVATIE
| PANNENDAKEN

Dakpannenrenovatie

Heeft u een verouderd dak?
Liggen de dakpannen los of zijn ze gescheurd?
Is er een lekkage ontstaan?
Met een dakpannenrenovatie wordt uw dak weer 100% in orde gemaakt.

Bij Dakkoning Nederland voeren we regelmatig renovaties aan pannendaken uit. Na onze professionele aanpak verkeert uw dak weer in een uitstekende conditie. Laat het uitvoeren van een dakpannenrenovatie altijd aan experts over. Uw dak is per slot van rekening een van de belangrijkste onderdelen van uw woning.

Uw pannendak laten renoveren? Neem contact met ons op en we komen langs voor het opmaken van een vrijblijvende offerte.

Pannendak
Vernieuwen

Een pannendak heeft een lange levensduur, met name wanneer u ervoor kiest deze goed te onderhouden. De gemiddelde levensduur van een pannendak is 35 jaar. Zijn uw dakpannen ouder en/of komen daklekkages regelmatig voor? Kies voor vervanging van uw pannendak en houd ongemakken voortaan buiten de deur.

Het is niet altijd noodzakelijk om het gehele dak te vervangen. Soms kan er met een gedeeltelijke renovatie een goed eindresultaat worden behaald.

Dakinspectie Inplannen

Voordat we een pannendak renoveren, voeren we eerst een dakinspectie uit. Tijdens deze inspectie controleren onze dakspecialisten de huidige staat van uw dak, schoorsteen, nokvorsten en dakgoten. Na deze controle stellen we u op de hoogte van onze bevindingen en maken een offerte met persoonlijk advies voor u op.

Het laten uitvoeren van een dakinspectie kost u bij ons bovendien niets. Wij komen kosteloos langs om een inspectie uit te voeren en offerte op te maken.

Meer Informatie Dakpannenrenovatie

Zou u graag meer informatie inwinnen met betrekking tot het laten uitvoeren van een dakpannenrenovatie of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten geven u op basis van uw situatie graag een persoonlijk advies.