Gootreparatie

Gootreparatie Laten Uitvoeren

Een reparatie aan de dakgoten laten uitvoeren?
Kies ervoor om het herstellen van de goten aan een expert over te laten, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Wanneer een dakgoot mankementen vertoont, kan het water niet goed worden afgevoerd waardoor er afwateringsproblemen en lekkages kunnen ontstaan. Bij De Dakkoning komen we graag bij u langs om uw dakgoten te inspecteren en repareren, zodat uw dakgoot weer in een topconditie verkeert.

Goten Repareren

Voordat we starten met het repareren van de goten beginnen we aan een professionele reiniging. De huidige staat van de dakgoten is vanzelfsprekend het best te beoordelen wanneer deze schoon zijn. Na de inspectie stellen we u op de hoogte van onze bevindingen en geven u een vrijblijvend advies.

Vaak is het mogelijk om de goten te repareren en/of een gedeelte ervan te vervangen. In sommige gevallen, is het echter noodzakelijk de gehele goot te vervangen. Na onze werkzaamheden kunt u ervoor kiezen om de dakgoten door ons te laten coaten. Met een coating is uw dakgoot beschermd tegen extreme weersomstandigheden waardoor de levensduur wordt verlengd.

Meer weten over de huidige staat van uw dakgoot?
Plan een gratis inspectie in.

Dakgootreparatie

Last van afwateringsproblemen? Wacht niet te lang met een gootreparatie, zodat u kostbare problemen – zoals grote lekkages – voorkomt. Een dakgootreparatie hoeft geen dure aangelegenheid te zijn wanneer u er tijdig bij bent.
Wanneer de goot te erg beschadigd is, dient deze te worden vervangen. Bel daarom bij een slechte afwatering of lekkage altijd direct een dakdekker. Wij komen graag langs om de goot te inspecteren en u van advies te voorzien.

Meer Informatie 

Zou u graag een gootreparatie laten uitvoeren? Kies voor ware dakspecialisten, zodat het op een zorgvuldige en vakkundige manier gebeurt. Bij De Dakkoning zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en we werken enkel met de meest geavanceerde apparatuur. Een klus op het dak vakkundig klaren? Het is onze expertise.

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.