Schoorsteen Renovatie

Schoorsteenrenovatie Laten Uitvoeren

Uw schoorsteen laten renoveren?
Een goed idee wanneer het metselwerk mankementen vertoont of wanneer er reeds sprake is van een lekkage. Bij Dakkoning Nederland kunnen wij zowel het metselwerk renoveren als een schoorsteenlekkage verhelpen. Constateert u problemen aan de schoorsteen, dan dient u snel te handelen. Een schoorsteen die aan renovatie toe is, kan op de lange termijn voor problemen – zoals lekkages of een brand -zorgen.

Een schoorsteenrenovatie laten uitvoeren?
Neem contact met ons op en we komen bij u langs voor een inspectie en vrijblijvend advies inclusief offerte.

Schoorsteen
Inspectie

Vanaf de begane grond is het soms lastig om te beoordelen wat de staat van uw dak en schoorsteen is. Om deze reden komen we graag bij u langs om een dakinspectie uit te voeren. Een dakinspectie is bij ons bovendien geheel gratis en op basis van onze bevindingen geven we u tevens een vrijblijvend advies. Tijdens een inspectie op het dak controleren we ook de staat van de nokvorsten, schoorsteen en dakgoten.

Bent u benieuwd wat de conditie van uw schoorsteen is? Maak dan nu een afspraak voor een kosteloze inspectie.

Schoorsteen Voegen

Door de wisselende weersomstandigheden in ons land neemt de conditie van de schoorsteen en het metselwerk gedurende de jaren af. Dit is een natuurlijk proces. Om deze reden adviseren wij u om eens in de vijf jaar een inspectie te laten uitvoeren.

De zwakke plek van de schoorsteen is de kop, oftewel het metselwerk. Soms volstaat het opnieuw voegen van de schoorsteen, maar in enkele gevallen is het noodzakelijk om de gehele kop opnieuw op te metselen. In beide handelingen zijn we gespecialiseerd.

Bij een volledige schoorsteenrenovatie wordt ook de binnenkant van de schoorsteen – oftewel het rookkanaal – onder handen genomen. Het volledig vervangen van het rookkanaal behoort hierbij tevens tot de mogelijkheden. Dankzij onze geavanceerde apparatuur is het hierbij niet nodig om extreem hak- en slijpwerk uit te voeren.

Meer Informatie 

Zou u graag meer te weten komen over het laten uitvoeren van een schoorsteenrenovatie? We vertellen u er graag meer over. Heeft u een vraag over onze andere diensten, zoals het verhelpen van een daklekkage, repareren van de dakgoten of het vervangen van een bitumen dak? Neem contact op en ontvang een gratis advies.