Stormschade verhelpen

Stormschade Verhelpen

Last van stormschade?
Loszittende dakpannen?
Of een daklekkage?
Wacht niet te lang en schakel ons in. Wij komen de schade zo spoedig mogelijk voor u herstellen, zodat deze zich niet verder ontwikkelt.

Stormschade oplossen, bij Dakkoning Nederland keren we onze hand er niet voor om.

Schade
Door Storm

Een hevige storm komt in ons land helaas vaker voor dan gewenst. Wanneer de staat van uw dak niet orde is, kan een storm voor onaangename verrassingen zorgen. Zo kunnen de dakpannen van het dak waaien of los komen te zitten, waarna er een lekkage ontstaat. Een lekkage kan voor vervelende schade in de woning zorgen, waardoor kostbare spullen beschadigd raken of zelfs verloren gaan.

Is er op uw dak sprake van een stormschade, dan is het van belang snel te handelen. Bij Dakkoning Nederland kunnen we snel ter plaatse zijn om een noodreparatie uit te voeren, zodat het lek zich niet verder ontwikkelt en de schade beperkt blijft.

Stormschade Voorkomen

Een schade op het dak volledig uitsluiten, dat is lastig. Echter kunt u de kans op een schade zo klein mogelijk maken door periodiek een dakinspectie uit te laten voeren. Tijdens een dakinspectie controleren wij de staat van uw dak en nemen daarbij ook de nokvorsten, schoorsteen en dakgoten mee. Mankementen kunnen zo tijdig worden opgespoord, zodat lekkages minder kans maken.

Door het laten uitvoeren van kleine reparaties kunt u hoge kosten op de lange termijn voorkomen.

Meer Informatie

Vragen over ‘stormschade verhelpen’? Wij beantwoorden ze graag. Bij De Dakkoning zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van dakwerkzaamheden,, zoals het repareren daklekkages, herstellen van zink- en loodwerk, dakpannenrenovatie, schoorsteenrenovatie en dakgootreparatie.

Meer weten? Neem nu contact op. Wij zijn er om u – geheel vrijblijvend – te adviseren.