Zink-en
Loodwerk

Zink- En Loodwerk Renoveren

Zink- en loodwerk herstellen?
Wees er tijdig bij en voorkom onaangename verrassingen, zoals lekkages welke hoge kosten met zich meebrengen. Rondom de schoorsteen en dakkapel bevindt zich zink- en loodwerk. Door de wisselende weersomstandigheden in ons land gaat deze na verloop van tijd slijten. Slijtage aan het zinkwerk en loodwerk bij de dakkapel of schoorsteen kan ervoor zorgen dat er een lekkage ontstaat. Om dergelijke problemen te voorkomen, is het verstandig om periodiek een dakinspectie uit te laten voeren.

Tijdens een inspectie op het dak controleren we de gehele staat van het dak. Hierbij nemen we zowel de conditie van het dak, de schoorsteen alsmede het zink- en loodwerk mee. Op basis van onze bevindingen brengen we een geheel vrijblijvend advies aan u uit.

Benieuwd naar de huidige conditie van het zink- en loodwerk op uw dak? Plan nu een gratis dakinspectie in.

Gratis
Dakinspectie

Uw dak goed onderhouden? Het is een verstandig idee. U bespaart hiermee op de lange termijn namelijk aanzienlijk op de kosten. Wacht niet tot er zich problemen op het dak – zoals lekkages – voordoen, maar plan periodiek een dakinspectie in om mankementen vroegtijdig te laten constateren en op te lossen.

Bij De Dakkoning kost een dakinspectie u bovendien helemaal niets. Het is een service die wij graag aan onze klanten verlenen. Tijdens een inspectie controleren we niet alleen het dak, maar ook de schoorsteen, nokvorsten, dakgoten en het zink- en loodwerk. Door – waar nodig – kleine reparaties uit te voeren, voorkomt u grote, onverwachte reparaties in de toekomst.

Herstelwerkzaamheden zink- en loodwerk

Bij Dakkoning Nederland zijn we altijd op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van dakwerkzaamheden. Tevens gebruiken we voor het uitvoeren van onze werkzaamheden altijd de meest geavanceerde apparatuur. Bij ons bent u om deze reden verzekerd van hoge kwaliteit. Voor minder doen we het niet.

Wat het kost om het zink- en loodwerk op uw dak te repareren? Daarop kunnen we u geen eenduidig antwoord geven. De kosten zijn geheel afhankelijk van de huidige staat ervan. Bovendien is het niet altijd nodig om het gehele zink- en loodwerk te vervangen. Soms is renoveren voldoende. Om een juiste prijsopgave te kunnen geven, komen we graag bij u langs voor het opmaken van een offerte.

Meer Informatie

Meer weten over het laten herstellen van uw zink- en loodwerk? Of een andere vraag stellen over onze andere diensten, zoals het maken van een daklekkage, uitvoeren van een dakinspectie, schoorsteenrenovatie, gootreparatie of het reinigen van pannendaken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

De Dakkoning is als dakdekker werkzaam in het gehele land. Van Noord-Brabant tot aan Friesland en van Drenthe tot Zuid-Holland.