Bitumen Dakbedekking

Bitumen dakbedekking

Waarom Bitumen dakbedekking bij Dakkoning Nederland?

Bitumen dakbedekking bij Dakkoning Nederland staat voor vakmanschap, duurzaamheid en maatwerk, terwijl het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt voor langdurige bescherming van je dak.

Voordelen van Dakkoning Nederland

Kies voor de dakkoning specialist op het dak

Kies altijd voor specialisten. Uw dak is een kostbaar en belangrijk onderdeel van uw woning, spring er daarom zorgvuldig mee om. Bij Dakkoning Nederland weten we dankzij onze kennis als geen ander hoe we een bitumen dakbedekking uit moeten voeren.

Wat is bitumen?

Bitumen is een stevig materiaal dat op platte daken wordt toegepast. De levensduur van dit product is ontzettend lang en bij Dakkoning Nederland zijn we een groot voorstander van gedeeltelijke renovaties. Complete vervanging van een bitumen dak is zelden nodig. Door de zwakke plekken van een plat dak tijdig te vervangen, kunt u de levensduur van uw dak vele malen verlengen. Meer weten over een bitumen dakbedekking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bitumen dakbedekking.

Gratis dakinspectie

De levensduur van uw dak

Wilt u de levensduur van uw plat dak optimaal houden? Laat dan periodiek een dakinspectie uitvoeren. Tijdens een dergelijke inspectie controleren we de gehele staat van uw dak, zodat zwakke plekken op tijd worden geconstateerd en verholpen.

Kosteloos en transparant

Een dakinspectie kost bij ons bovendien helemaal niets. Na het uitvoeren van de inspectie geven we u een verslag van onze bevindingen waarbij we u op de hoogte stellen van de aandachtspunten en te verwachte kosten in de toekomst. Zo weet u exact waar u aan toe bent. Een prettige gedachte.

KIES VOOR DE DAKKONING - DE SPECIALIST OP HET DAK

Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijk tarief

Bitumen dak vervangen

Dakkoning Nederland

Laat het vervangen c.q. renoveren van een bitumen dak altijd over aan een professioneel dakdekkersbedrijf. Naast dat het ervaring vraagt om op hoogte te werken, is het belangrijk dat de klus zorgvuldig wordt uitgevoerd. 

Is uw bitumen dak al vele jaren oud en weet u niet wat de staat is? Laat dan een inspectie uitvoeren. Wanneer bitumen gaat slijten, kunnen er lekkages ontstaan en ook gaat de warmte binnenshuis verloren. Kiest u ervoor uw bitumen dak goed te onderhouden, dan bespaart u hiermee op uw stookkosten en houdt vervelende ongemakken – zoals lekkages – buiten de deur.

Voordelen Bitumen

01

Duurzaamheid

Bitumen is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en biedt uitstekende waterdichtheid, waardoor het dak lang meegaat en bescherming biedt tegen lekkage en waterschade.

02

Onderhoudsgemak

Dankzij de duurzaamheid en inspecteerbare eigenschappen is het gemakkelijk kleine beschadigingen te repareren, waardoor de totale onderhoudskosten op lange termijn laag blijven.

03

Voordelig

Het biedt betrouwbare bescherming en kwaliteit tegen een voordelige prijs, waardoor het een slimme investering is voor je dak.

Merken die we gebruiken bij Bitumen dakbedekking

Wij gebruiken alleen kwalitatieve producten

Heeft u een gratis offerte nodig?

Nieuwsgierig naar de kosten voor jouw dakproject? Vraag nu een gratis offerte aan en ontdek hoe Dakkoning Nederland jou van dienst kan zijn!