WAAROM DAKKONING nederland

Dé specialist op het dak

Altijd op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen

Werkzaam in heel Nederland

Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijk tarief

Gratis dakinspectie en offerte op maat

Dakkoning-OO

De Dakdekker
In Uw Regio

Dakkoning Nederland is werkzaam in het gehele land. Van Zeeland tot aan Friesland en van Overijssel tot aan Noord-Holland. Of u nu woonachtig bent in van de grote steden, zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam of in een kleinere plaats, zoals Rosmalen, Hedel of X. Wij zijn als dakdekker werkzaam in uw regio en u kunt ons inschakelen voor allerlei dakreparaties en dakrenovaties.

Naast het uitvoeren van dakreparaties kunt u bij ons ook terecht voor schoorsteenrenovatie, dakgootreparatie, het verhelpen van stormschade en reinigen van pannendaken.

Altijd Up To Date

Bij Dakkoning Nederland vinden we het belangrijk om kwaliteit te leveren. Om deze reden bestaat ons team enkel uit ware vakmensen die allen op de hoogte zijn van de allerlaatste technieken en ontwikkelingen op het gebied van dakreparaties en dakrenovaties. Tevens maken we gebruik van de meest geavanceerde apparatuur, zodat we iedere klus – in combinatie met onze kennis – op een professionele wijze kunnen volbrengen.

Dakkoning-002-M

Gratis Dakinspectie

En Offerte

De huidige staat van uw dak bepalen… Het is vanaf de grond een lastige klus. Twijfelt u of de conditie van uw dak in orde is, ziet u verschoven dakpannen, slecht metselwerk bij de schoorsteen of poreus cement? Laat een dakinspectie uitvoeren, zodat mankementen worden opgespoord en verholpen. Wanneer u kleine mankementen tijdig verhelpt, voorkomt u problemen – zoals lekkages – in de toekomst. Dergelijke problemen zijn niet enkel vervelend, maar brengen bovendien ook hoge kosten met zich mee.

Een dakinspectie kost bij ons bovendien helemaal niets. Tijdens een gratis dakinspectie controleren we zowel de staat van het dak als de schoorsteen, nokvorsten en dakgoten. Op basis van onze bevindingen ontvangt u een advies en vrijblijvende offerte op maat.

Meer Informatie 

Wilt u graag meer weten over onze dienstverlening?
Of wilt u een offerte laten opmaken of een gratis dakinspectie laten uitvoeren?
Neem dan nu contact met ons op.
We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en denken graag actief met u mee.