Over ons

De dakdekker in uw regio

Dakkoning Nederland is werkzaam in het gehele land. Van Zeeland tot aan Friesland en van Overijssel tot aan Noord-Holland. Of u nu woonachtig bent in van de grote steden, zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam of in een kleinere plaats, zoals Rosmalen of Hedel. Wij zijn als dakdekker werkzaam in uw regio en u kunt ons inschakelen voor allerlei dakreparaties en dakrenovaties.

Naast het uitvoeren van dakreparaties kunt u bij ons ook terecht voor schoorsteenrenovatie, dakgootreparatie, het verhelpen van stormschade en reinigen van pannendaken.

Onze kernwaarden

Bij Dakkoning Nederland omarmen we integriteit, vakmanschap en klantgerichtheid als onze onwrikbare pijlers. We streven naar excellentie, gebaseerd op transparantie en betrouwbaarheid, om uw vertrouwen te verdienen en te behouden.

Flexibel rooster

Wij passen ons rooster aan uw planning aan, om u van dienst te zijn.

Voordelig

Vraag vrijblijven een offerte aan en ontdek vandaag nog onze voordelige prijzen.

Maatwerk

Wij leveren maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften en eisen.

Onze Missie

Onze missie bij Dakkoning Nederland is om de standaard in de dakdekkersbranche te verleggen door duurzame, hoogwaardige oplossingen te bieden aan onze klanten in Nederland We streven ernaar om niet alleen uw dak te beschermen, maar ook om een langdurige relatie op te bouwen gebaseerd op vertrouwen en uitmuntendheid.

Onze Visie

Onze visie is om een toonaangevende autoriteit te zijn op het gebied van daken, gedreven door innovatie, vakmanschap en klantgerichtheid. We streven ernaar om voorop te lopen in de nieuwste technologieën en methoden, terwijl we de tradities van het vakmanschap eren, om een blijvende impact te hebben op de dakindustrie en de gemeenschappen die we bedienen.

Heeft u een gratis offerte nodig?

Nieuwsgierig naar de kosten voor jouw dakproject? Vraag nu een gratis offerte aan en ontdek hoe Dakkoning Nederland jou van dienst kan zijn!